Hotline 0031 208080 352

Complete wielen incl. velgen van aluminium - mag het wel sportiefer zijn?

Als onderdeel van de grootste online banden dealer in Europa, de Delticom AG, biedt fleet24.nl een zeer breed assortiment wielen incl- velgen voor uw auto's of vrachtwagens.

Als u op zoek bent naar een grote selectie van aantrekkelijke aanbiedingen met hoge beschikbaarheid en korte levertijden, dan bent u hier aan het juiste adres.

Wij bieden u complete wielen incl. velgen van aluminium van een groot aantal bekende merken voor bijna alle voertuigen aan. Door onze online-configrator bestelt u precies de juiste wielen incl. velgen die bij uw auto's passen. In de eerste step kiest u het gewenst model velgen uit. Hoeveel spaken zullen de velgen hebben? Wat mogen de velgen kosten? Vervolgens gaat het verder naar de banden. Vanzelfsprekend zijn onze complete wielen verkrijgbaar met zomderbanden, winterbanden of all-season banden. Of u nu de voorkeur geeft aan goedkope standaardwielen of hoogwaardige premiumbanden - op fleet24.nl vindt u een enorm aanbod in verschillende prijscategorieŽn. De twee componenten - wielen en velgen - passen op deze manier perfect samen.

Hier koopt u zeker tegen een optimale prijs-/prestatieverhouding.

Ons bestelsysteem is zeer eenvoudig en u heeft bovendien de mogelijkheid uw bestelling naar een van 1800 vakkundige montagepartners in Nederland te laten leveren, waar ook een directe montage mogelijk is.

Let op tijdens het vergelijken: onze prijzen zijn altijd inclusief verzendkosten.

U heeft een vloot maar nog geen login?
Registreer nu en profiteer van onze lage prijzen.

[Nu registreren!]†††

Nu registreren!


© 2001-2019 Delticom AG - fleet24.nl - 18.11.2019 01:19