Hotline 0208081432

Hartelijk welkom bij fleet24.nl.

Wij leveren alleen voor bandenhandelaren en de automobielindustrie

Gebruikersnaam*
F24
Bedrijfsnaam*
Contact*


Straatnaam + Nr.*
Postbus
Postcode*
Vestigingsplaats*
Land
E-mail*
Telefoonnummer*
Nummer mobiel
Fax
BTW nummer
KvK-Nr.

Webpagina

Ik ben *Betalingsvoorwaarden*

U kunt bij ons op rekening kopen. Maakt u gebruik van deze betalingswijze dan toetsten wij uw kredietwaardigheid aan de hand van de gegevens die worden versterkt door Experian. De koop is bindend zodra u de bestelling heeft geplaatst.
iDEAL

U kunt het rekeningsbedrag bij eventuele problemen met het verzenden van uw betalingsopdracht onder vermelding van het opdrachtnummer (RD) overwijzen aan

Delticom AG
Rekeningnummer 637031784
Commerzbank Nederland
IBAN: NL14COBA0637031784 SWIFT: COBANL2X

Kaartnummer:
Gedlig tot:
(MMYY e.g. 0923)
Rekening houder:

Voor eventuele terugbetalingen*

SWIFT / BIC
IBAN
Een positieve kredietkaart beoordeling is vereist voor sommige betalingsmogelijkheden
Alle velden * moeten worden ingevuld.
Met de volgende klik, gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden en Privacybeleid overeenkomst.

 BTW nummer
Informatie over BTW-identificatienummer

Wat is een BTW-identificatienummer?

Een BTW-identificatienummer is een speciaal belasting nummer voor de handel tussen EU landen. Dit nummer is noodzakelijk als uw onderneming goederen uit een ander EU land belastingvrij kopen wil. De belasting vindt plaats in het land waar de levering uiteindelijk aankomt. Het BTW-identificatienummer heeft de belastingdienst nodig ter controle van dit belastingsproces.

Hoe ziet een BTW-identificatienummer er uit?

Een BTW-identificatienummer bestaat uit de afkorting van het EU-land waar u het nummer heeft aangevraagd en uit verdere 8 ? 12 tekens die grotendeels uit getallen bestaan.

Waar krijg in een BTW-identificatienummer?

Een BTW-identificatienummer krijgt u bij aanmelding bij de belastingdienst.

Controle van het BTW-identificatienummer

Let u op dat bij de opgave van uw klantengegevens dat de gegevens overeenkomen met de gegevens die bekend zijn bij de belastingdienst. Delticom AG is verplicht, het BTW-identificatienummer bij de belastingdienst te laten bevestigen. Komen uw opgegeven gegevens niet overeen met de gegevens van de belastingdienst dan kan de overeenkomst negatief uitvallen.

Het controle proces van uw BTW-identificatienummer neemt wat tijd in beslag. Totdat wij een uitslag hebben ontvangen van de controle, zijn wij verplicht u rekeningen te laten toekomen waar de belasting in rekening word gebracht. Zodra wij een goedgekeurde bevestiging ontvangen van de belastingdienst brengen wij u geen belasting meer in rekening. Voor de tot dat tijdstip verstuurde rekeningen inclusief belasting sturen wij u gecorrigeerde rekeningen toe. Heeft u reeds goederen betaalt inclusief belasting dan betalen wij u dit verschil automatisch terug.
 KvK-Nr.
Handelsregisteruittreksel Het handelsregisternummer / KvK-inschrijfnummer is het nummer waarmee de klant bij de Kamer van Koophandel staat ingeschreven. Een klant heeft alleen een dergelijk nummer als zijn bedrijf een rechtspersoon is. Het handelsregisternummer / KvK-inschrijfnummer wordt on-line getoetst bij de Kamer van Koophand


© 2001-2024 Delticom AG - fleet24.nl - swebd10