Blijf veilig en gemakkelijk bij ons bestellen: we leveren zoals gewoonlijk, alleen op sommige plaatsen niet zo snel.
X
A causa della chiusura della frontiera per il traffico passeggeri, possono verificarsi ritardi anche nel traffico merci, che puÚ portare a tempi di consegna piý lunghi. Ritardi di consegna fino a una settimana possono purtroppo verificarsi in alcune parti e non sono per noi influenzabili. Vi chiediamo di avere pazienza.
X
Hotline 0031 208080 352

Kwaliteits-katalysatoren - goed voor het milieu

Als onderdeel van de grootste online banden dealer in Europa, de Delticom AG, biedt fleet24.nl een assortiment van meer dan 5.000 verschillende katalysatoren van hoge kwaliteit en verschillende bekende merken aan.

Als u op zoek bent naar een grote selectie van aantrekkelijke aanbiedingen met hoge beschikbaarheid en korte levertijden, dan bent u hier aan het juiste adres.

Maar ťťn ding is zeker: wij leveren hoogwaardige kwaliteitsproducten van bekende fabricanten in alle prijsategorieŽn. Ons doel is het een tevreden klant te winnen, die ook het volgende keer weer een aankoop bij ons doet.
Vanzelfsprekend zijn de producten typ103R getest, voor het eigen land goedgekeurd, indien nodig ook met "e"-kenteken. Bovendien geven wij 2 jaar garantie op alle onze katalysatoren.

Bovendien bestaat de mogelijkheid uw bestelling naar een van 900 vakkundige montagepartners in Nederland te laten leveren, waar ook een directe montage mogelijk is.

Let op tijdens het vergelijken: Onze prijzen zijn altijd inclusief verzendkosten.

U heeft een vloot maar nog geen login?
Registreer nu en profiteer van onze lage prijzen.

[Nu registreren!]†††

Nu registreren!


© 2001-2020 Delticom AG - fleet24.nl - 03.04.2020 01:19